Sanayi bakımından az gelişmiş şehirler arasında gösterilen Kırşehir’in ekonomisi tarıma dayanmaktadır. Öyle ki faal nüfusunun % 80’i tarım ve hayvancılık ile uğraşmaktadır. Sanayi sektöründe uğraşanların oranı Sanayi bakımından az gelişmiş olduğu için % 7’yi geçmemektedir. Şehir dışına ve farklı şehirlere gerçekleşen göçler nedeni ile nüfus artışı azalmaktadır. Başlıca sanayi kuruluşları petlas, un fabrikaları, tuz imalathaneleri, kireç ve tuğla fabrikaları dır. Ayrıca Kırşehir denince akla halı ve seccadeler gelmektedir.
Kırşehir açık iş ilanları ile ilgili bir sürü arama yapıyor, Kırşehir işkur iletişim için telefon ve faks numarası arıyor, Kırşehir’de iş arıyorum, Kırşehir’de İş bulmak için ne yapmalıyım diyorsanız sizler için hazırladığımız Kırşehir İş İlanı sayfasında Kırşehir ile ilgili birbirinden güncel ve aktif iş ilanını bulabilir, içlerinden dilediğiniz ile iletişim kurarak iş bulma sürecinize katkı sağlayabilirsiniz. Cv Benim olarak amacımız sizlere Kırşehir ile ilgili en güncel ve etkin iş ilanlarını bir araya getirip sizlerin beğenisine sunmaktır. Uzman kadromuz ve danışman ekibimizle siz değerli takipçilerimiz için sürekli yenileniyoruz.
Ünlü Türk saz ve söz ustası Neşet Ertaş gibi bir üstadı bağrında yetiştiren, Uğur Mumcu gibi değerli bir gazeteciyi bağrında büyüten, Ülkemizin coğrafi olarak İç Anadolu bölümünde yer alan güzel ilimiz Kırşehir 1 Temmuz 1957 ‘de il olmuştur. Merkez ilçesi ile birlikte toplam 7 ilçesi, 23 beldesi ve 234 köyü bulunmaktadır. Hitler döneminde adı anılmaya başlanan Kırşehir; uçsuz bucaksız bir kırın ortasında yükselmesi ile ünlü olduğu için Türkler bu şehre “KIR ŞEHİR” ismini vermişlerdir. Kırşehir iş ilanı ile ilgili en güncel ve en doğru bilgilere cvbenim’den erişebilirsiniz.