62.720 ziyaretçi 49 takipçi

APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş.

Yiyecek Hizmetleri

Sancaktepe, İstanbul Anadolu

APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş.

APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. Hakkında

APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri 2006 yılında Acıbadem Sağlık Grubu’nun bir iştiraki olarak kurulmuştur. Öncelikle grubuna yiyecek & içecek, temizlik ve cafe hizmeti vermek üzere yola çıkan APlus, bu gün yurtiçi ve yurt dışında, modadan, sağlığa, sivil savunmadan fabrikalara kadar pek çok sektöre hizmet sunmaktadır.

APlus hizmet sektöründe yiyecek & içecek (catering, davet & ikram, hastane yemeği), temizlik (ofis temizliği, bina temizliği, okul temizliği, hastane temizliği, avm temizliği, endüstriyel temizlik), cafe hizmetleri (kurumlara özel cafeler, cafe corner kurulumları) ve Türkiye’nin ilk entegre tekstil yıkama fabrikası ile hastane tekstili yıkama alanlarında hizmet vermektedir.

Kalite yönetim sistemleri, sürekli eğitim programı, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma yapısı, kolay entegre olabilen kadroları ile APlus, hizmet verdiği tüm alanlarda hem kurumlar hem de çalışanları için “yaşam kalitesini arttırmayı” hedeflemektedir.
Devamını göster ...

APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. İş İlanları

APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat