42.695 ziyaretçi 127 takipçi

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.

Sağlık/Hastane

Beşiktaş, İstanbul Avrupa

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. Hakkında

İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde 3.500 doktor, 4.000 hemşire olmak üzere yaklaşık 22.500 çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir. Acıbadem, teknolojisi ve altyapısı ile Acıbadem Adana, Acıbadem Atakent, Acıbadem Maslak, Acıbadem Sistina, Acıbadem City Clinic Tokuda ve Acıbadem City Clinic Umbal Eood Hastaneleri JCI akreditasyonu ile belgelendirilmiş sağlık standartlarında tanı ve tedavi hizmetleri sunmaktadır. Acıbadem Sağlık Grubu, hastane ve tıp merkezlerinin yanı sıra destek hizmet şirketleri ile sağlığın her alanında “360 derece” hizmet üretmektedir.
Sağlıkta büyüme yolculuğu
1991 yılında bir semt hastanesi olarak başlayan Acıbadem’in büyüme ve gelişme yolculuğu, 2012’de Uzakdoğu’nun en büyük gruplarından biri olan IHH Healthcare Berhad ile yapılan anlaşmayla artık dünya sahnesinde devam etmektedir. Asya Pasifik bölgesinde 8 büyük ülkede hastane ve sağlık yatırımlarının yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde eğitim ve gayrimenkul yatırımları da bulunan IHH Healthcare Berhad, Malezya hükümetinin yatırım fonu Khazanah, Japonya’nın Mitsui&Co. Ltd. şirketi ve Aydınlar Ailesi ortaklığından oluşan güçlü yapısıyla, dünyanın 2. büyük sağlık zinciri konumundadır. Acıbadem, 2012 yılından beri bu önemli zincirin bir parçasıdır.
Acıbadem Sağlık Grubu, 2016 yılında Bulgaristan’ın sağlık sektöründe önde gelen oyuncularından Tokuda Grup ve City Clinic Grup’u bünyesine katmıştır. İki gruba yapılan 125 milyon Euro’luk yatırımla bünyesine 4 hastane ve 5 tıp merkezini katan Acıbadem bu yatırımlarıyla Bulgaristan’ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu olmuştur. Acıbadem böylece, 4 ülkede toplam 21 hastane ve 16 klinikle hizmet verir hale gelmiştir.
Yeni markalar yaratıldı
Devamını göster ...

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. İş İlanları

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat