24.179 ziyaretçi 5 takipçi

Zentech Teknik Servis Hizmetleri Tic A.Ş.

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları

Nilüfer, Bursa

Zentech Teknik Servis Hizmetleri Tic A.Ş. Hakkında

Teknolojinin, Türkiye’nin her yerine hızlı ve güvenli şekilde ulaşmasını sağlamak, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıların, yazılımsal ve donanımsal tüm ihtiyaçlarına çözüm sunmak amacıyla kurulan Zentech Servis, dünyanın en değerli markası Apple ile yaptığı işbirliği ile Apple Premium Servis Sağlayıcı unvanına sahip olmuştur. Premium Servis, Apple’ın hizmet, kalite ve güvenilirlik kriterlerini gözeterek, dünya çapında ayrıcalıklı kurumlara sunduğu Apple markası ile servis sağlayabilme yetkisidir. Zentech Servis, Apple Premium Servis Sağlayıcısı unvanıyla Türkiye’nin en geniş Premium yetkili servis ağına sahiptir.

Zentech Teknik Servis Hizmetleri Tic A.Ş. İş İlanları

Zentech Teknik Servis Hizmetleri Tic A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Zentech Teknik Servis Hizmetleri Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Zentech Teknik Servis Hizmetleri Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Zentech Teknik Servis Hizmetleri Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat