67.495 ziyaretçi 61 takipçi

X-Personal Management Dan Hiz İç ve Dış Tic A.Ş.

Sağlık

Bakırköy, İstanbul Avrupa

X-Personal Management Dan Hiz İç ve Dış Tic A.Ş. Hakkında

X-Personalmanagement GmbH 4 farklı ülkede varlığını sürdüren her ülkede farklı uzman ekiplere sahip Alman işveren firmasıdır. Yılların tecrübesine sahip insan kaynakları ekibimiz ile başvurularınızı değerlendirerek mümkün olan en iyi kariyer planlamanızı yapıp Almanya’daki meslek ve çalışma hayatınızın sorunsuz bir şekilde başlamasını sağlıyoruz.

Bugüne kadar İtalya, Polonya, Hırvatistan gibi ülkerlerden çeşitli alanlarda personel temini sağladık, sağlamaya devam ediyoruz. Ancak bugünlerde Almanya’nın yaşlanan nüfusu ve yetişmiş personelinin yetersiz olması nedeniyle ihtiyaç duyduğu bir diğer meslek grubu da sağlık çalışanlarıdır. Alman hükümeti tarafından masaya yatırılan bu sorunun çözümü dış ülkelerden kalifiye sağlık personeli arayışı olmaktadır.

Bizler de bu kapsamda önde gelen sağlık üniversiteleri ile anlaşmalar yaparak siz değerli mezun ve öğrencilerimizi Almanya’daki iş veya üniversite eğitimi imkanlarından faydalandırmayı hedefliyoruz.
Devamını göster ...

X-Personal Management Dan Hiz İç ve Dış Tic A.Ş. İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 18 Nisan
  • X-Personal Management Dan Hiz İç ve Dış Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. X-Personal Management Dan Hiz İç ve Dış Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. X-Personal Management Dan Hiz İç ve Dış Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat