3.292 ziyaretçi 0 takipçi

Vip Kurumsal Yemek ve Org Tic Ltd Şti

Catering

Beylikdüzü, İstanbul Avrupa

Vip Kurumsal Yemek ve Org Tic Ltd Şti

Vip Kurumsal Yemek ve Org Tic Ltd Şti Hakkında

VIP Catering firması olarak yemeklerimizi kaliteli ham maddeler ile hijyenik ortamda uluslararası kalite yönetim sertifikalarına ( ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 ) sahip üretim tesislerimizde üretip beğeninize sunuyor,
Yemeklerimizdeki lezzeti sürekli kılmak ve gelistirmek için en ince ayrıntısına kadar tüm ürünlerimize, yemeklerin kalori miktarı, çesitlilik, sizlerin özel ihtiyaç ve tercihlerine özen gösteriyoruz.
2018 yılında tüm tüketicileri koruma derneği tarafından tüketicilere tavsiye edilen marka olduk ve Altın Marka ödülüne layık görüldük.
Hazır yemek ve catering sektöründe on yıldan fazla bilgi ve tecrübeye sahip gıda ve kimya mühendisi, iş güvenliği uzmanından olusan kurucu kadromuz ile 2014 yılından bugüne Beykent / Büyükçekmece'deki üretim tesislerimizde hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Devamını göster ...

Vip Kurumsal Yemek ve Org Tic Ltd Şti İş İlanları

Vip Kurumsal Yemek ve Org Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Vip Kurumsal Yemek ve Org Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Vip Kurumsal Yemek ve Org Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Vip Kurumsal Yemek ve Org Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat