2.713 ziyaretçi 0 takipçi

Tüter Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ambalaj ve Kağıt

Şehitkamil, Gaziantep

Tüter Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tüter Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hakkında

Plastik enjeksiyon ve ambalaj sektöründeki hızlı gelişmeyi ve artan rekabet ortamını göz önünde bulunduran şirketimiz, geçmişin birikimini geleceğe taşımakla, ileri teknolojiye ve insana olan yatırımıyla yola devam etmektedir.

Üretimlerimiz, günümüz piyasasındaki en ileri teknoloji ve hijyenik koşullar ile gerçekleşmektedir. Firmamız dünyanın ticari anlamda tam bir bütünleşmeye gittiği ve ülkeler arasındaki sınırların önemini kaybettiği günümüzde, kaliteli üretim için arge ve yatırım çalışmalarını devam ettirmekte ve aynı zamanda piyasadaki öncü firmalar arasında yer almayı hedeflemektedir.

Üretim hacmimizi ve ürün yelpazemizi günden güne artırmakta ve tüm yeniliklerimizi müşterilerimize hızla sunmaya gayret etmekteyiz.

Tüter Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İş İlanları

Tüter Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Tüter Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Tüter Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Tüter Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat