41.140 ziyaretçi 33 takipçi

Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş.

Tarım İlaçları

Odunpazarı, Eskişehir

891
İzlenme
5
Beğeni
Beğen

Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş. Hakkında

Toprakların sürdürülebilir kullanımını devam ettirmek, çevre kirliliğini azaltmak ve dünyada organik tarıma olan artan talep göz önüne alındığında Kimyevi gübrelerinin kullanımını aza indirmek amacıyla organik gübre kullanımına ağırlık verilmesi gerektiği ortaya çıkan bir gerçektir. TURKUVAZ ürünleri bu amaçla kullanılabilecek organik tarım üretiminin kaynağıdır.
Ekim anından hasat zamanına kadar çiftçimizin yüzünün gülmesi, kazançlı ve bereketli çıkması için besleme ve koruma ürünlerinde doğru seçimler yapılması büyük önem taşımaktadır. TURKUVAZ ORGANİK GÜBRE A.Ş. olarak bu seçimleri yapmanızı zengin ürün çeşitlerimizle kolaylaştırıyoruz.

Hedefimiz dünyada bilinen en kıymetli olan yarasa gübresini organik tarımda yaygınlaştırarak çifçimizin ürün kalitesini ve bereketini arttırmaktır.

Devamını göster ...

Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş. İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 24 Nisan
    Yönetici Asistanı Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş.
    Tam zamanlı Eskişehir - Odunpazarı
  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 24 Nisan
    Ziraat Mühendisi Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş.
    Tam zamanlı Eskişehir - Odunpazarı
  • Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat