4.966 ziyaretçi 10 takipçi

Tung Mühendislik ve Doğalgaz

Danışmanlık

Cizre, Şırnak

Tung Mühendislik ve Doğalgaz Hakkında

ŞİRKET PROFİLİ
AVASPİ, Alıcıları Türkiye, Rusya, Çin, Kore, Amerika Birleşik Devletleri Ve Daha Fazlası Dahil Olmak Üzere Tüm Dünyadaki Tedarikçilerle Buluşturan Lider Bir Küresel B2B Pazarıdır. Tedarikçiler / Üreticiler / İhracatçılar, Ürünlerini Ve Satış Potansiyellerini Yayınlayabilir Ve Tanıtabilir. Alıcılar / İthalatçılar, Tedarikçileri B2B Kategorileri Ve Anahtar Kelimelere Göre Kolayca Arayabilir Ve İletişim Kurabilir. Alıcılar, Üreticilerden Fiyat Teklifi Veya Teklif Almak İçin Kendi Satın Alma Olasılıklarını Da Yayınlayabilir. Günümüzde, Çevrim İçi B2B Pazarı, İşletmeler Arası İşlem Ve Pazarlama İçin Giderek Daha Önemli Bir Ticaret Aracı Haline Geliyor Çünkü Pazarlama Sürecini Hızlandırıyor Ve Genel İşlem Maliyetini Düşürüyor. Harika B2B Platformu Avaspi'ye Katılın Ve İşinizi Geliştirin, Biz Her Zaman Yanınızda Olacağız!

BİZ KİMİZ!
Avaspi, Genç Yeteneklerin Bir Araya Gelerek Her Meslek Grubundan Kişileri İçinde Barındıran; Din, Dil, Irk Ayrımı Yapmadan Birlik Ve Beraberliğin Gücünü Kullanarak Global Ve Yerel Alanda Hem Firmaların Ürünlerini/Hizmetlerini 243 Ülkeye Pazarlama Ve Satabilme Fırsatını Sunar, Hem De Şu An İşsiz Olan Binlerce İnsana Bağımsız Bir Kazanç İş Modeli Fırsatını Verir. Kazanç Ortaklık Sistemine Dahil Olan Herkes 5 Yıl Boyunca Şirketin Kar Payından Kazanç Elde Etme Fırsatını Yakalar. Pazarlama Danışmanları Bu Sistem Sayesinde Firmalardan 5 Yıl Boyunca Ücret Kazanır. Bu Firmalar Paketlerini Yeniledikleri Sürece Kazanmaya Da Devam Eder. Kazanç Ortaklık Sisteminde Kazanmanın Bir Limiti Yok, Dilediğiniz Kadar Firmaları Ziyaret Edip Firmalar İçin Ön Kayıt Oluşturarak Referans Numaranızı Firmanın Sistemine Yükleyebilirsiniz. Böylece Bu Firmanın 5 Yıl Boyunca Aldığı Her Paketten Ücret Kazanma Fırsatınız Olur. Tamamen Şeffaf Bir Sistem Üzerine Kurulu Olan Bu Kazanma Modeli Sistemde Her Şeyi Görme Fırsatını Size Sunar. Özgür Bir Çalışma Alanı İle De Bu Sistem Sayesinde, Dünyanın Neresinde Olursanız Olun Firmaları Sisteme Dahil Edebilir Ve Kesintisiz Bir Şekilde Kazanmaya Devam Edebilirsiniz.
Devamını göster ...

Tung Mühendislik ve Doğalgaz İş İlanları

Tung Mühendislik ve Doğalgaz firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Tung Mühendislik ve Doğalgaz iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Tung Mühendislik ve Doğalgaz iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Tung Mühendislik ve Doğalgaz iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat