4.141 ziyaretçi 5 takipçi

Tung Exporters Dijital Paz ve Tic Ltd Şti

İthalat/İhracat

Bağcılar, İstanbul Avrupa

Tung Exporters Dijital Paz ve Tic Ltd Şti

Tung Exporters Dijital Paz ve Tic Ltd Şti Hakkında

Şirket Profili

B2bexporters, Alıcıları Türkiye, Rusya, Çin, Kore, Amerika Birleşik Devletleri Ve Daha Fazlası Dahil Olmak Üzere Tüm Dünyadaki Tedarikçilerle Buluşturan Lider Bir Küresel B2b Pazarıdır. Tedarikçiler / Üreticiler / İhracatçılar, Ürünlerini Ve Satış Potansiyellerini Yayınlayabilir Ve Tanıtabilir. Alıcılar / İthalatçılar, Tedarikçileri B2b Kategorileri Ve Anahtar Kelimelere Göre Kolayca Arayabilir Ve İletişim Kurabilir. Alıcılar, Üreticilerden Fiyat Teklifi Veya Teklif Almak İçin Kendi Satın Alma Olasılıklarını Da Yayınlayabilir. Günümüzde, Çevrim İçi B2b Pazarı, İşletmeler Arası İşlem Ve Pazarlama İçin Giderek Daha Önemli Bir Ticaret Aracı Haline Geliyor Çünkü Pazarlama Sürecini Hızlandırıyor Ve Genel İşlem Maliyetini Düşürüyor. Harika B2b Platformu B2bexporters' A Katılın Ve İşinizi Geliştirin, Biz Her Zaman Yanınızda Olacağız!

Misyonumuz
Devamını göster ...

Tung Exporters Dijital Paz ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Tung Exporters Dijital Paz ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Tung Exporters Dijital Paz ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Tung Exporters Dijital Paz ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Tung Exporters Dijital Paz ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat