5.053 ziyaretçi 0 takipçi

Terazipos Sistemleri San ve Tic Ltd Şti

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları

Konak, İzmir

Terazipos Sistemleri San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Bir markayı yaratmak kolay sürekliliğini sağlamak zordur.Markanın sürekliliğini müşterileriniz belirler.Türkiye koşullarında özellikle Teknoloji alanında 20 yıldan uzun bir süredir sektörde bulunmak zor ve meşakkatli bir iş olsa gerek.Lakin bizi ve bu markayı yukarıya taşıyan sektörün lideri yapan 5.000 müşterimizle birlikte kocaman bir aile olmamızdır.

Bulunduğumuz sektör devamlı yenilenmeyi,kendini sürekli geliştirmeyi ve işini devamlı takip etmeyi gerektirir.Bizde şimdiye kadar bunun bilinciyle ve gerekliliğiyle siz değerli müşterilerimizin yanında olduk.Peki neler mi yaptık?

Güncel dilde ve yepyeni yazılımımızla müşterilerimizin işletmesine tam hakimiyetini sağladık.Çağımızın vazgeçilmezi olan cep telefonu ile dünyanın neresinde olursanız olun işletmenizin tüm dokümanlarına ulaşabilirliğinizi sağladık.İstekleriniz doğrultusunda programımız yenilendi daha güvenilir daha güçlü ve daha sizin için bir program oldu.Kesintisiz Şube-Merkez bağlantısı sayesinde çoklu şubesi olan müşterilerimizin değişmez çözümü olduk.Kısacası SİZ İSTEDİNİZ BİZ YAPTIK…
Devamını göster ...

Terazipos Sistemleri San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Terazipos Sistemleri San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Terazipos Sistemleri San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Terazipos Sistemleri San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Terazipos Sistemleri San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat