11.057 ziyaretçi 1 takipçi

Tempo Kurs Ve Etüt Merkezi

Eğitim

Etimesgut, Ankara

Tempo Kurs Ve Etüt Merkezi

Tempo Kurs Ve Etüt Merkezi Hakkında

22 Yıldır eğitimin içinde olan öğretmenler tarafından kurulan Tempo Kurs Merkezi Etimesgut ve çevresinde düzgün, nitelikli, disiplinli ve iyi eğitim veren, öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini tam olarak karşılamayı hedefleyen bir kurs merkezi olarak faaliyetine başlamıştır.

Bu amaç ve doğrultuda deneyimli öğretmen kadrosu, butik ve az mevcutlu sınıfları, birebir çalışma ve etkin rehberlik ve öğrenci koçluğu sistemi ile başarıyı hedefleyenlerin tercihi olmak için yola çıktık.

LGS, YKS ve Okula destek programları ile 1. sınıftan 12. sınıfa ve mezun gruplarına kadar tüm branş ve sınıflarda eğitim vermekteyiz.

Tempo Kurs Ve Etüt Merkezi İş İlanları

Tempo Kurs Ve Etüt Merkezi firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Tempo Kurs Ve Etüt Merkezi iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Tempo Kurs Ve Etüt Merkezi iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Tempo Kurs Ve Etüt Merkezi iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat