6.441 ziyaretçi 1 takipçi

Temel İhtiyaç Derneği

Sivil Toplum Kuruluşları

Maltepe, İstanbul Anadolu

Temel İhtiyaç Derneği

Temel İhtiyaç Derneği Hakkında

Bir taraftan israfı önleyerek, gezegenin önemli sorunlarından birine çözüm olmaya çalışırken; diğer taraftan insanların temel ihtiyaçlarına adil ve eşit şekilde ulaşabilmesi için çalışmalar yürüten ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşuyuz.

2010 yılında gıda sektöründe çalışan ve gıda bankacılığının açlık ve yoksullukla mücadelede önemli bir araç olduğuna inanan 9 kurucu üyemiz ile birlikte Gıda Bankacılığı Derneği adı altında faaliyetlerimize başladık.

Gıda bankacılığı hakkındaki bilgi ve deneyimlerimizi yeni kurulan gıda bankalarına aktardık. Gıda bankalarını ve bu alanda çalışan sivil toplum kuruluşlarını bağışlar ile destekledik.
Devamını göster ...

Temel İhtiyaç Derneği İş İlanları

Temel İhtiyaç Derneği firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Temel İhtiyaç Derneği iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Temel İhtiyaç Derneği iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Temel İhtiyaç Derneği iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat