36.192 ziyaretçi 28 takipçi

Talon Güvenlik Hizmetleri A.Ş.

Güvenlik

Şişli, İstanbul Avrupa

Talon Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Hakkında

Gelişen dünya ile beraber insanoğlunun ihtiyaçları da bu doğrultuda artış göstermektedir. Başta ülkemizin bulunduğu coğrafi konumdan kaynaklı terör saldırıları olmak üzere, sosyo ekonomik seviyeden kaynaklı suçlar işlenmekte, bu olaylarda insanların güvenlik ihtiyacını artırmaktadır. Talon Güvenlik olarak konusunda uzman ekibimiz ve sunmakta olduğumuz güvenlik argümanları ile hizmet vermektedir. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere ülkemizin çeşitli şehirlerinde hizmet verme kapasitesine sahip olan firmamız güvenlik ihtiyacınızı tespit ederek size özel çözümler sunmaktadır. Hizmet almak istediğiniz yer için gerekli etüt çalışmaları yapılıp en uygun güvenlik seçenekleri belirleyip bu doğrultuda hizmet vermektedir.

Güvenlik hizmeti almak isteyen müşterilerimize özel güvenlik çözümleri üreterek teknolojinin gelişimi ile güvenlik sektörü de bu doğrultuda daha kaliteli sunmak için yenilenen güvenlik teknolojilerini kullanarak hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmaktayız. Konut, iş yeri, otel, fabrika, hastane, tesis, organizasyon vb güvenlik ihtiyaç duyulan her yerde hizmet verebilme kapasitesine sahip olan Talon Güvenlik hizmet kalitesini artırarak sürdürmektedir.

Güvenlik hizmetlerinin aktörleri olan Özel Güvenlik Görevlilerinin eğitim ve denetimleri ile daha etkin görev yapmaları sağlanmaktadır. Personel eğitimleri işyeri oryantasyon süreci ile başlayıp, yıl içerisinde gerek görev yerinde gerekse toplu olarak eğitim salonlarında eğitime tabi tutulup, Özel Güvenlik Eğitimi, ilk yardım eğitimi ve iletişim eğitimleriyle geliştirilmektedir. Silahlı güvenlik personellerinin belirli periyotlarda atış eğitimleri yaptırılarak hizmet kabiliyeti artırılmaktadır.
Devamını göster ...

Talon Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İş İlanları

Talon Güvenlik Hizmetleri A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Talon Güvenlik Hizmetleri A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Talon Güvenlik Hizmetleri A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Talon Güvenlik Hizmetleri A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat