5.634 ziyaretçi 3 takipçi

Söz Hukuk Bürosu

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık

Kartal, İstanbul Anadolu

Söz Hukuk Bürosu Hakkında

Söz Hukuk Bürosu, yerli ve yabancı şirketlere, kurumlara ve bireylere hukukun birçok alanında; talebe göre Türkçe veya İngilizce dillerinde hukuki hizmet sunmakta olan dinamik bir hukuk bürosudur. Hukuk Büromuz, kendisine danışan her bireyin, şirketin ve kurumun ihtiyaç ve beklentilerini doğru analiz ederek, etik kurallara uygun, uluslararası kalite standartlarında hukuki çözümler üretmeyi amaç edinmiştir.

Söz Hukuk Bürosu, küçük çaplı teşebbüslerden, dev bütçeli endüstriyel yatırımlara kadar her ölçekte girişimin, yatırımın ve ticari ilişkinin hukuki alt yapısının hazırlanması, hukuki risk analizinin yapılması, sözleşmelerin kurgulanması, yorumlanması, müzakeresi ve uygulanması aşamalarında müvekkillerini temsil etmekte, hukuki sözleşme yönetimi hizmetleri sağlamakta; hukuki ihtilafların çözümlenmesi sürecinde ise gerçek kişilere, şirketlere ve kurumlara uzlaştırıcı avukatlık hizmetlerinin yanı sıra tahkim ve dava yargılamalarında vekillik hizmetleri sunmaktadır.

Söz Hukuk Bürosu İş İlanları

Söz Hukuk Bürosu firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Söz Hukuk Bürosu iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Söz Hukuk Bürosu iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Söz Hukuk Bürosu iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat