13.086 ziyaretçi 21 takipçi

Smmm Serkan Kaplan

Mali Müşavirlik

Karşıyaka, İzmir

Smmm Serkan Kaplan

Smmm Serkan Kaplan Hakkında

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Serkan KAPLAN, meslek hayatına 2000 yılında Stajyer olarak başlamıştır. Uzun yıllar Mali Mali Müşavirlik firmasında çalışan SMMM Serkan KAPLAN Piyasadan gelen yoğun talep ve idealleri doğrultusunda kendi ofisini açarak birçok şirkete Mali Müşavirlik danışmanlığı, muhasebe sisteminin kurulması, yönetim raporlarının hazırlanması, maliyet sisteminin oluşturulması, gerçek ve tüzel kişilere profesyonel danışmanlık hizmetleri vermektedir.

İnsanların öğrenirken büyüdüklerine inanıyorum. Temas kurduğum hayatların bir parçası olarak mükemmelliği yapma arayışındayım. Benim için her gün yaşadığım ve çalıştığım dünyayı daha iyi, daha yaratıcı ve daha şefkatli bir yerde yapmak için bir fırsat.

Hiçbir dağın tırmanılamayacak kadar yüksek olmadığına, her engelin kendisine bağlı bir çözümü olduğuna ve en geniş kapsamlı hayallerin bile hayal gücü, yaratıcılık ve dirençle gerçekleştirilebileceğine inanan ömür boyu iyimserim. Tutkum, temas kurduğum insanların harika bir fikri küresel olarak görülebilen, dokunulabilen ve hissedilebilen çığır açan bir deneyime dönüştürmesine yardımcı olmaktır.
Devamını göster ...

Smmm Serkan Kaplan İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 15 Ekim
    Mali Müşavir Smmm Serkan Kaplan
    Tam zamanlı İzmir - Karşıyaka
  • Smmm Serkan Kaplan iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Smmm Serkan Kaplan iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Smmm Serkan Kaplan iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat