3.256 ziyaretçi 0 takipçi

Sen İnsan Kaynakları Pers İstihdam ve Dan İnş Taah San Tic Ltd Şti

İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Gebze, Kocaeli

59
İzlenme
0
Beğeni
Beğen

Sen İnsan Kaynakları Pers İstihdam ve Dan İnş Taah San Tic Ltd Şti Hakkında

Sen İnsan Kaynakları olarak amacımız aranılan tüm pozisyonlar için personelleri seçme ve yerleştirme hizmeti sunan işe alım sağlayıcı çözüm ortağınızdır.
Hedeflediğiniz üretimi ve ürünü zaman kaybınız olmadan,asıl temel taşınız olan personellerinizi sizin yerinize ihtiyaçlarınızı gözeterek, doğru şekilde planlayarak ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.
Çevreye ve doğaya duyarlı , en iyi şekilde kullanan,insana değer veren, iş birliği içinde ki firmalarında da bu konuda önem vermesini sağlayan çalışma prensibi ile ilerliyoruz.
Firmaların ana faaliyetlerini gerçekleştiren çekirdek kadroları dışında farklı pozisyonlarda çalışan kadroları için, yasal mevzuat kapsamında ki bilgi ve tecrübesi , kurumsal alt yapısı,elektronik veri tabanı sahip olduğu proğram, iş hukuku, işçi sağlığı ve güvenliği konularına hakim kadroları ile çözüm ortaklarının tüm iş yükünü üzerine alarak proaktif bir düşünce yapısı içerisinde insan kaynakları yönetimi ve bodrolama hizmeti sunuyoruz.
Bodrolama hizmeti sayesinde , personel maaliyetlerinde önemli ölçüde tasarruf sağlanırken firmanın outsource etmiş oldukları kadroların risk yönetimi profesyonel bir firmaya emanet edilmiş olur.
Devamını göster ...

Sen İnsan Kaynakları Pers İstihdam ve Dan İnş Taah San Tic Ltd Şti İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 27 Nisan
  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 27 Nisan
  • Sen İnsan Kaynakları Pers İstihdam ve Dan İnş Taah San Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Sen İnsan Kaynakları Pers İstihdam ve Dan İnş Taah San Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Sen İnsan Kaynakları Pers İstihdam ve Dan İnş Taah San Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat