2.666 ziyaretçi 1 takipçi

Rsw Tr Investment Taşımacılık Tic A.Ş.

Ulaşım

Çankaya, Ankara

Rsw Tr Investment Taşımacılık Tic A.Ş.

Rsw Tr Investment Taşımacılık Tic A.Ş. Hakkında

SKYWAY taşımacılık sistemlerini pratik uygulaması şu an inşaat aşamasında olan ECOTECHNOPARK'tır. ECOTECHNOPARK yenilikçi gelişimlerin olduğu bir yönetim merkezi, test,gösteri,üretim , belgelendirme işlemleri ve yeni nesil taşımacılığın alt yapı komplekslerinden oluşmaktadır. Biz firma olarak bu sistemi Türkiye'de temsil etmekteyiz.
Şirket Hakkında
Mevcut özümlerle karşılaştırıldığında, çevre dostu, güvenli, konforlu ve önemli ölçüde daha ucuz olan, temelde yeni bir ulaşım sistemi oluşturuyoruz. Bir dizi uluslararası uzman değerlendirmesini geçirdikten sonra, yenilikçi SkyWay tel sistemi geçerliliğini kanıtladı. Şu anda ana amacımız, SkyWay teknolojisinin bir çalışma modeli oluşturmaktır - EcoTechnoPark. EcoTechnoPark, "teorik olarak geliştirilen proje" kategorisinden "iyi satılan ürün" kategorisine SkyWay dize nakliyesini aktarma için bir başlangıç noktası haline gelecektir.

Rsw Tr Investment Taşımacılık Tic A.Ş. İş İlanları

Rsw Tr Investment Taşımacılık Tic A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Rsw Tr Investment Taşımacılık Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Rsw Tr Investment Taşımacılık Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Rsw Tr Investment Taşımacılık Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat