19.843 ziyaretçi 13 takipçi

Rota Çocuk Gereçleri San ve Tic A.Ş.

Üretim

Beylikdüzü, İstanbul Avrupa

Rota Çocuk Gereçleri San ve Tic A.Ş.

Rota Çocuk Gereçleri San ve Tic A.Ş. Hakkında

Rota Çocuk Gereçleri A.Ş. 40 yıllık meslek tecrübesine sahip olan uzman kadrosuyla bebek ekipmanları imalatında Türkiye Bebek pazarının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. 1979 yılında küçük bir atölye olarak kurulmuş 2004 yılında şirketleşip Rota Çocuk Gereçleri A.Ş. ismini alarak BENETO markasıyla ürettigi ürünlerini gerek Türkiye Pazarında gerekse de dünya pazarının tanınmış markalarının aralarına sokmuştur. Ayrıca büyük zincir magazaların markalarına özel ürettigi bebek araç ve gereçleriyle de üretici olarak piyasanın vazgeçilmezi olmuştur. 12.000 m2 alanda, 250 çalışan ile; 30’dan fazla çift yönlü puset, baston puset, dönüştürülebilir travel sistem puset çeşidi, salıncak, beşik, mama sandalyesi gibi ürünleri imal edilmektedir. Günde 750, haftada 3750, yılda da yaklaşık 180.000 kadar ürünü piyasayla buluşturmaktadır. ISO 9001 – 2008 kalite yönetim belgesine sahip tesisimiz metalden mamul her türlü ürünü üretebilecek kapasitededir. 81 ilde ve Kıbrıs’ta toplamda 500 bayimiz mevcut olup, her geçen gün bayilik sistemimize yenileri eklenmektedir. 1993 yılından itibaren Rusya başta olmak üzere Avrupa ve Balkanlar ve Arap ülkelerine ihracat yapmaktayız. En iyi ve en kaliteli ürünü en uygun %100 yerli sermaye ile müşterilerimize sunmayı hedefleyen biz Rota Çocuk Gereçleri A.Ş., her zaman en kaliteli malzeme ve işçiligi tercih etmekteyiz.

Rota Çocuk Gereçleri San ve Tic A.Ş. İş İlanları

Rota Çocuk Gereçleri San ve Tic A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Rota Çocuk Gereçleri San ve Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Rota Çocuk Gereçleri San ve Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Rota Çocuk Gereçleri San ve Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat