7.314 ziyaretçi 1 takipçi

Pse Milenyum Temizlik Turizm Danışmanlık Ltd Şti

Danışmanlık

Bayraklı, İzmir

Pse Milenyum Temizlik Turizm Danışmanlık Ltd Şti Hakkında

Çalışma disiplini, genç kadrosu ve teknolojik altyapısı ile hizmet sektöründe iyi bir ivme yakalamış olan çözüm odaklı hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başarmış, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede hizmet sektöründe tanınmış ve bu ilkelerden asla vazgeçmemiştir.

Özenle yarattığı markaların altındaki profesyonel sistemler ve uzman kadroları ile İzmir merkezli olmasının yanında yurt hizmet vermeyi hedefleyerek, çalışmalarını ve yatırımlarını yönlendirmiş her yönüyle güçlü bir çözüm ortağıdır.

Pse Milenyum Temizlik Turizm Danışmanlık Ltd Şti İş İlanları

Pse Milenyum Temizlik Turizm Danışmanlık Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Pse Milenyum Temizlik Turizm Danışmanlık Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Pse Milenyum Temizlik Turizm Danışmanlık Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Pse Milenyum Temizlik Turizm Danışmanlık Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat