16.637 ziyaretçi 4 takipçi

Park Erdem

İmalat

Yenimahalle, Ankara

Park Erdem Hakkında

Firmamız, Park ERDEM Danışmanlık ve Kent Mobilyaları  Sanayi ünvanı ile genç ve girişimci mühendis ENGİN ERDEM tarafından 7 Şubat 2011 tarihinde şahıs şirketi olarak kurulmuştur. İç ve dış mekân çocuk oyun parkları, oturma ve dinlenme amaçlı kent mobilyaları, dış mekân spor aletleri, çöp kutusu vb. diğer kentsel donatı elemanları konusunda üretim, satış ve montaj hizmeti veren Park ERDEM firması; halkımızın eğlence, dinlenme, spor ihtiyaçlarını karşılamak, yaşanabilir temiz ve güvenli çevrenin oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla hizmetlerine sekiz yıldır devam etmektedir.
Firmamız Ankara merkezli küçük bir ofiste başlayan çalışmalarına, her geçen yıl personel, makine, üretim sahası, stok alanı yatırımlarını artırarak ve bunların yanında ar-ge çalışmaları yaparak 2018 yılı sonu itibariyle toplamda 2000 m2 kapalı 1000 m2 açık alanda idari ve teknik personelleriyle hizmet veren kurumsal bir firma halini almıştır. Ürünlerimiz yurt içinde birçok il, ilçe, belde ve köylerimize kadar hızlı bir şekilde ulaştırılmakta; çocuklarımız ve gençlerimizin hayalleri gerçek olmaktadır. Firmamız kurulduğu günden itibaren tüm faaliyetlerinde daha kaliteli üretim ve kaliteli hizmet verebilme çabası ve anlayışı içerisindedir. Ürünlerimizde, optimum kalite ve minimum fiyat anlayışı ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyata sunmayı hedeflemekteyiz. Bu hedeflerin yanında ürünlerimize özgün nitelikler katıp, tecrübeli idari, montaj, üretim ekibiyle Türk standartları ve dünya standartlarına uygun tasarımlar yapmaya özen göstermekteyiz. Ayrıca kurulduğumuz günden bugüne 3 ayrı kıtaya 18 ülkeye de ihracat yapılarak, milli ekonomiye de katkıda
bulunulmuştur.

Park Erdem firması olarak; gelişen teknolojiyi araştırmacı ve girişimci bir ruhla takip eden mühendis ve teknik kadromuzla insan odaklı, ergonomik, kaliteli, çevreci ve güvenilir ürünler üretmeyi ve satış öncesi, sonrası kaliteli hizmet sunmayı borç bilmekteyiz.
Devamını göster ...

Park Erdem İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 25 Nisan
    Ön Muhasebe Elemanı Park Erdem
    Tam zamanlı Ankara - Yenimahalle
  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 27 Nisan
    Teknik Satış Temsilcisi Park Erdem
    Tam zamanlı Ankara - Yenimahalle
  • Park Erdem iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Park Erdem iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Park Erdem iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat