8.409 ziyaretçi 2 takipçi

Özel Gölbaşı Sınav Özel Öğretim Kursu

Eğitim

Gölbaşı, Ankara

Özel Gölbaşı Sınav Özel Öğretim Kursu Hakkında

Sınav Eğitim Kurumları, 1992 yılında bir aile şirketi olarak kuruldu, ciddi bir gelecek tasarımının, geniş ölçekli bir vizyonun bütün kararlara ve çalışmalara eşlik ettiği bu süreçte yayınları, dershaneleri, kursları, okulları ile Türkiye'nin en büyük eğitim zincirine dönüştü.
İlk kez Ankara'da faaliyet göstermeye başlayan Sınav Eğitim Kurumları, bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline gelmiştir.
Sınav Eğitim Kurumları, öylesine kurulmuş bir işletme değildir. Felsefesi, hedefleri, ismi, renkleri, sloganları, amblemi, reklamı, tanıtımı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, danışılmış, sorulmuş; kısaca kolektif bir aklın ürünü olarak ortaya çıkmıştır.
Eğitim – Öğretim alanındaki başarısını güçlü öğretmen kadrosuna borçlu olan Sınav Eğitim Kurumlarında; kendini eğitime adamış, başarılı, özverili, liderlik yeteneği güçlü, yeniliğe ve teknolojiye açık, alanında en iyisi, mesleki hâkimiyeti olan, genel kültürü yüksek ve iletişim kurabilme, kriz çözebilme, gerektiğinde öz eleştiri yapabilme becerisi güçlü, öğrencilerinin bireysel özelliklerini analiz edebilen öğretmenler görev yapmaktadır.

Devamını göster ...

Özel Gölbaşı Sınav Özel Öğretim Kursu İş İlanları

Özel Gölbaşı Sınav Özel Öğretim Kursu firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Özel Gölbaşı Sınav Özel Öğretim Kursu iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Özel Gölbaşı Sınav Özel Öğretim Kursu iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Özel Gölbaşı Sınav Özel Öğretim Kursu iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat