4.509 ziyaretçi 1 takipçi

Odak Arge ve Teknoloji Merkezi A.Ş.

Elektrik ve Elektronik

Yenimahalle, Ankara

Odak Arge ve Teknoloji Merkezi A.Ş. Hakkında

Odak Arge Merkezi, savunma sanayi, havacılık ve uzay, enerji sistemleri, akıllı şehir teknolojileri alanlarında fark yaratan, katma değerli ve sürdürülebilir teknolojiler geliştirmek üzere 2020 yılı itibariyle faaliyete başlamıştır. Odak Arge Merkezi, açık inovasyon anlayışıyla Ar-Ge projeleri yürütmeyi ve proje çıktılarını tüm dünyaya ihraç etmeyi hedeflemektedir. Ar-Ge ekibi, şirketin faaliyet alanlarını destekleyen konusunda uzman lisans ve yüksek lisans mezunu genç mühendislerden oluşmaktadır.

Ortaklık, yeni iş girişimlerinin büyümesi için çok önemlidir. Odak Arge Merkezi, sektörden ve farklı sektörlerden firmalarla stratejik ortaklıklar gerçekleştirmektedir. Bununla birlikte üniversitelerle de stratejik ilişkiler geliştirilmiştir. Her iki ortaklık modelinde de açık iletişime önem verilmektedir.

Odak Arge ve Teknoloji Merkezi A.Ş. İş İlanları

Odak Arge ve Teknoloji Merkezi A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Odak Arge ve Teknoloji Merkezi A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Odak Arge ve Teknoloji Merkezi A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Odak Arge ve Teknoloji Merkezi A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat