8.369 ziyaretçi 1 takipçi

Ocean Voyager Elektronik Sis San ve Tic Ltd Şti

Denizcilik

Tuzla, İstanbul Anadolu

Ocean Voyager Elektronik Sis San ve Tic Ltd Şti

Ocean Voyager Elektronik Sis San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Ocean Voyager Marine Electronics Co., Ltd.
deniz radyo iletişimi ve navigasyon ekipmanı üreticisidir. 2021 yılında kurulan Ocean Voyager, ana deniz elektroniği pazarlarından biri haline geldi.

Ocean Voyager, Türkiye'nin en önemli elektronik sanayi merkezlerinden biri olan İstanbul'da yer almaktadır. Ocean Voyager'ın bir üretim ve test binası var. Her yıl çeşitli ekipmanlar üretilecektir. Ocean Voyager temel ürünleri arasında VDR / S - VDR / GMDSS ŞARJ CİHAZI / NMEA BUFFER / GPS ROLLOVER ekipmanı bulunur. Tüm Ocean Voyager ürünleri sertifikalıdır. Ocean Voyager, yenilikçi tasarımı, yüksek kalitesi ve uygun fiyatlı markalaşma ürünleri ile Türkiye ve yurtdışı pazarlarda yüksek itibara sahiptir.
Ocean Voyager, Asya, Avrupa, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika'daki ana limanlarda yetkili servisi ile müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermektedir .

Ocean Voyager Elektronik Sis San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Ocean Voyager Elektronik Sis San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Ocean Voyager Elektronik Sis San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Ocean Voyager Elektronik Sis San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Ocean Voyager Elektronik Sis San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat