26.678 ziyaretçi 11 takipçi

Navona Otel

Turizm

Yenişehir, Mersin

Navona Otel

Navona Otel Hakkında

Navona, İtalya’nın Roma kentinde 1. yüzyılda kurulmuş Domitian Stadyumu’nun bir parçası olan şehir meydanının ismidir. Şehrin en önemli ve hareketli meydanlarından birisi olan Piazza Navona, Roma’da halen buluşmalarda kullanılan en önemli kavşak noktalarından biridir. Akdeniz kıyısında bulunan Mersin’in Yenişehir ilçesinin en nezih, sakin ve güvenli semtlerinden biri olan Pozcu’da konumlanan Navona Otel, misafirlerinin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış ve dekore edilmiş yeni bir konaklama kompleksidir. Ferah ve aydınlık lobisindeki rahat koltuklarda otururken kahvenizi ya da çayınızı içmek veya geniş yayın arşivini okumak için Navona Otel şehirdeki en iyi seçenektir.

Otelimize rezervasyon yaptığınız andan itibaren, otelimizden ayrıldığınız ana kadar, uzman personelimizden profesyonel hizmet alırsınız. Misafirlerimizi en iyi şekilde karşılamak, onların kendilerini evlerinde hissetmelerini ve aradıkları rahatlığı bulmalarını sağlamak için daima elimizden gelenin en iyisini yaparız.

Mersin’deki yeni Navona Otel’in ismi, İtalya’nın ünlü meydanından gelir. Tipik bir Barok mimari örneği olan Navona Meydanı’ndan esinlenerek tasarlanan dış cephesinden iç dekorasyonuna kadar özel bir tesistir Navona Otel. Lüks, ihtişamlı, ferah ve aydınlık alanlar, Navona Otel’in değerli misafirlerine benzersiz bir deneyim sunmak üzere özel olarak planlanmıştır. Göz alıcı altın rengi, kalite ve mütevazılığı yansıtan dinlendirici kum beji ve ortama hareket katan koyu lacivert kadife kaplamalarla bütünleşen büyük aydınlatma grupları; Navona Otel’in, ismini aldığı Navona Meydanı gibi hareketli, dinamik, ilgi çekici ve benzersiz bir kompleks olmasını sağlar.
Devamını göster ...

Navona Otel İş İlanları

Navona Otel firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Navona Otel iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Navona Otel iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Navona Otel iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat