5.585 ziyaretçi 2 takipçi

Mers Çevre Madencilik San ve Tic Ltd Şti

Çevre Danışmanlığı

Yenimahalle, Ankara

Mers Çevre Madencilik San ve Tic Ltd Şti Hakkında

MERS Çevre Madencilik Mühendislik Proje Danışmanlık İş Sağlığı ve Güvenliği İnş. San. ve Ltd. Şti. olarak 2012 yılı başında hizmet vermeye başlayan firmamızın yolculuğu 2007 yılı sonlarına dayanmaktadır. Yaklaşık 11 yıldır özellikle ÇED Raporları, Proje Tanıtım Dosyaları hazırlanması ve Çevre Danışmanlık sektöründe hizmet veren deneyimli mühendislerin bir araya gelerek kurmuş olduğu firmamız gün geçtikçe bünyesine katmış olduğu farklı mühendislik dallarına ait personellerle büyümeye devam etmektedir.

Hem çevre görevlisi hem de çevre gönüllüsü olarak asıl amacımız, ülke ekonomisine katkı sağlayacak yatırımların yapılmasına öncü olmak, ayrıca bu yatırımlar yapılırken hem inşaat hem de işletme aşamasında çevrenin korunmasını sağlamaktır. Üretim yapılırken çevreye verilen önemi ortaya koymak, olası çevre felaketlerinin önüne geçmekle birlikte faaliyet sahiplerinin uzun vadede yaşayacağı maddi ve manevi sıkıntıları minimum düzeye indirecektir.

Mers Çevre Madencilik San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Mers Çevre Madencilik San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Mers Çevre Madencilik San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Mers Çevre Madencilik San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Mers Çevre Madencilik San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat