5.987 ziyaretçi 1 takipçi

Memsa Makina San İnş ve Tic A.Ş.

İmalat

Eyüp, İstanbul Avrupa

Memsa Makina San İnş ve Tic A.Ş.

Memsa Makina San İnş ve Tic A.Ş. Hakkında

İlaç sektörüne hizmet veren Memsa Makina A.Ş., 2015 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Memsa Makina, özel üretim makina, makina revizyonları, tüm kalıplar ve yedek parçaları imalatında çalışan 15′in üzerindeki uzman kadrosu ile kaliteli, sorunsuz, hassas ve hızlı üretim anlayışı çerçevesinde Türkiye’de devamlı büyüyerek gelişen ilaç sektörüne hizmet vermektedir.

Blister Ambalaj, Seperatör Ambalaj, Süspansiyon Dolum, Likit Dolum, Kapsül, Kutulama, Spesutuar, Konveyör ve Taşıma, Otomatik Ürün Dizme ve Yedek Parça üretiminde her kapasite ve büyüklüğe uygun çalışmaları bulunmaktadır.

Yılların tecrübesini, kalite ve estetiği ürünlerine yansıtarak sektör ile birlikte büyümekte olan Memsa Makina, ilaç sektöründe; Makina, Kalıp ve Yedek Parça üretimin pazarında gerçekleştirdiği başarılar ile güçlü bir yer edinmiştir.

Memsa Makina San İnş ve Tic A.Ş. İş İlanları

Memsa Makina San İnş ve Tic A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Memsa Makina San İnş ve Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Memsa Makina San İnş ve Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Memsa Makina San İnş ve Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat