13.336 ziyaretçi 2 takipçi

Lucky Cave Hotel Cappadocia

Konaklama ve Otelcilik

Merkez, Nevşehir

Lucky Cave Hotel Cappadocia

Lucky Cave Hotel Cappadocia Hakkında

Göreme’nin merkezinde Uçhisar Kalesi ve Aşk vadisi manzaralı mükemmel organik kahvaltınızı sabah balonların dansı ile keyfinizin doruklarında almak ve güne başlamak için mükemmel bir seçim yaptınız. Birbirinden zevkli döşenmiş ve Kapadokya mimarisinde 9 taş oda ve suitlerin konforuna hayran kalacaksınız. Kapadokya’nın tüm vadilerini karşınıza alıp izleyebileceğiniz, başınızı nereye çevirseniz bir manzara ile karşı karşıya kalacağınız 360 derece manzaralı panoramik kahvaltı alanında hayatınızın unutulmaz anılarına bir yenisini daha ekleyeceksiniz. Otel konum olarak Göreme merkezine 100 metre yürüme mesafesinde olup, Uçhisar Kasabası'na 3 km Göreme Açık Hava Müzesi'ne ise 1 km mesafededir. Otelin Nevşehir Havalimanına olan uzaklığı ise 40 km'dir. Kapadokya'ya varış için hava yolu ile seyahat etmeyi tercih ediyorsanız, otelin konsiyerj ekibi havalimanından otelinize varışınızı kolaylaştıracak bir hizmet olan havalimanı transfer hizmetini özel ya da grup halinde olacak şekilde ayarlayabilir, Kapadokya Bölgesi'nde gerçekleştirilmekte olan tüm aktiviteler ile ilgili bilgilendirme yaparak sizin adınıza rezervasyon gerçekleştirebilir ve seyahatinizi sizin için planlayabilir. Digitürk uydu servisi, Müzik çalar, Turndown hizmeti, Konsiyerj Hizmeti, Saat sınırı olmayan 24 saat kahvaltı hizmeti, Armacology banyo bukletleri ile maksimum konforun rahatlığında olmanın keyif noktasına hoş geldiniz. Buradaysanız & Şanslınız.

Lucky Cave Hotel Cappadocia İş İlanları

Lucky Cave Hotel Cappadocia firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Lucky Cave Hotel Cappadocia iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Lucky Cave Hotel Cappadocia iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Lucky Cave Hotel Cappadocia iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat