2.381 ziyaretçi 0 takipçi

Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş

E-ticaret

Kadıköy, İstanbul Anadolu

Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş

Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş Hakkında

2020 yılında "En yeni iletişim ve bilgisayar teknolojilerini kullanarak müşterilerine dünya standartlarında ürünler sunmak" ilkesiyle yola çıkan Mustafa ERBAŞ, geçen 2 yıllık süreçte başarılı ulusal ve uluslararası markalar ile çalışmalarını geliştirmiş ve önde gelen E-Ticaret firmalarından biri olmayı başarmıştır.

E-Ticaretin yanı sıra firmalar özel projeler geliştirme ve gençler için sosyal sorumluluk projeleri hazırlamak gibi misyonlarıda yine çalışmalarına eklemiştir.

Mustafa ERBAŞ, 2013 yılından bu yana uzun, meşakatli ama önemli projeler hazırlamış ve bunu Salto Youth üzerinde ilk başladığı yıllarda Aizonai Eğitim, Kültür ve Sanat Topluluğu (AEKS) ve son yıllarda Dünya Gençlik Birliği adı altında ilan etmiştir. Halen sosyal sorumluluk projeleri için yurt içi ve dışı pek çok STK ve gençlik girişimi ile iletişim halindedir.
Devamını göster ...

Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş İş İlanları

Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat