2.917 ziyaretçi 0 takipçi

Kılıçoğlu Makina ve Tekstil San Tic Ltd Şti

Tekstil

Başakşehir, İstanbul Avrupa

Kılıçoğlu Makina ve Tekstil San Tic Ltd Şti Hakkında

Kılıçoğlu Makina, 1992 yılında, Kılıçoğlu Torna adıyla kurulmuş, 1994 yılında ise bugünkü ticari unvanını almıştır. Bugün gelinen noktada, 2.500 m² alan üzerine kurulu, toplam 8.000 m² kapalı alanda, en güncel teknolojileri kullanarak, tekstil sektörü başta olmak üzere; deri, ayakkabı, çanta, ambalaj, kırtasiye vb. sektörlerde kullanılan her türlü metal aksesuar ile bunları otomatik olarak çakan makinelerin üretimini gerçekleştirmektedir. Konusunda gerek teknik, gerekse piyasa koşulları doğrultusunda geniş bir bilgi birikimine sahip işgücü ve makine parkı ile donatılmış olan şirketlerimiz; kendi alanlarında eğitimli ve uzman kadrosu ile çeşitli sektörlerde birçok firmaya hizmet vermektedir. KMS GRUP, kuruluş tarihinden bu yana yenilikçi anlayışı ile üründe ve hizmette kaliteyi daima ön planda tutmuş; bugün de, bu prensiplerinden ödün vermeksizin çalışmalarını sürdürmektedir. Müşterilerine kaliteli ürünler sunabilmek amacıyla üretimde Oeko-Tex 100, CE, genel yönetim sisteminde de ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi standartları doğrultusunda hareket etmektedir. KMS, kalite yönetim sistemini, zamanın şartlarına ve teknolojik gelişmelere uygun olarak sürekli iyileştirmektedir. Tüketici haklarının korunması gerçeği ile hareket eden firmamız, ürettiği tüm ürünlerin kalitesini en üst seviyeye taşıyabilmek için sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir kalite anlayışına sahiptir.

KMS GRUP, faaliyetlerini yürütürken çevre ve toplum sağlığının korunmasına büyük önem vermekte ve bunun gereklerini ulusal ve uluslararası standartlara göre yerine getirmektedir.

Kılıçoğlu Makina ve Tekstil San Tic Ltd Şti İş İlanları

Kılıçoğlu Makina ve Tekstil San Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Kılıçoğlu Makina ve Tekstil San Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Kılıçoğlu Makina ve Tekstil San Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Kılıçoğlu Makina ve Tekstil San Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat