1.123 ziyaretçi 1 takipçi

Kameks Eksantrik Mil ve Mak Parçal San ve Tic Ltd Şti

Metal Sanayi

Esenyurt, İstanbul Avrupa

Kameks Eksantrik Mil ve Mak Parçal San ve Tic Ltd Şti Hakkında

AMEKS, eksantrik mili üretimi amacıyla 1994 yılında İstanbul’da kuruldu. Kuruluşundan günümüze kadar çeşitli yatırımlarla sürekli büyüyen ve gelişen firmamız, gelen talepler doğrultusunda içten yanmalı taşıt motorları için eksantrik mili üretiyor.

Kaliteli ürün, uygun fiyat ve zamanında teslimat politikasıyla müşterilerine hizmet veren KAMEKS, yurtiçi ve yurtdışında bir çok önemli kuruluşa eksantrik mili tedarik ediyor. Lokasyon avantajı ile öne çıkan firmamız yeni yatırımlarıyla hem üretim kapasitesini artırıyor hem de yeni üretim teknolojilerini takip ediyor ve uyguluyor.

ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi’ne sahip firmamız bünyesinde, 2018 yılı itibariyle 27 farklı taşıt markasının 300 çeşit motoru için eksantrik mili üretiliyor ve müşterilerden gelen talepler doğrultusunda yeni ürünler geliştiriyor.
Devamını göster ...

Kameks Eksantrik Mil ve Mak Parçal San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Kameks Eksantrik Mil ve Mak Parçal San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Kameks Eksantrik Mil ve Mak Parçal San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Kameks Eksantrik Mil ve Mak Parçal San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Kameks Eksantrik Mil ve Mak Parçal San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat