4.494 ziyaretçi 0 takipçi

İvgin Elektrik Aydınlatma

Elektrik - Elektronik Malzemeleri

Beyoğlu, İstanbul Avrupa

İvgin Elektrik Aydınlatma Hakkında

İvgin Elektrik 1992 yılında kurulmuş olup hizmette kaliteyi ön planda tuttuğumuz,kurulduğumuz günden bugüne sektördeki yerini aynen koruyan ve her geçen gün farklılığını biraz daha kabul ettiren, neticesinde de müşteri ağını sürekli genişleten sektördeki ender kuruluşlardan biriyiz.

Prensip olarak, müşterilerimizi birer iş ortağımız kabul etmekteyiz . Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışımız her zaman öncelikli hedeflerimizdendir.

Firmamız bölgemizde ihtiyaç duyulan her türlü elektrik malzemelerini pazarlamak ve dağıtımını yapmak, konumuzla uğraşan ve talebi olan dost müşterilerimize Türkiye’de ve dünyada lider konumunda bulunan üretici firmalarında tam desteğini alarak en kaliteli malzemeyi en iyi fiyatlarla sunmaktadır.
Devamını göster ...

İvgin Elektrik Aydınlatma İş İlanları

İvgin Elektrik Aydınlatma firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • İvgin Elektrik Aydınlatma iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. İvgin Elektrik Aydınlatma iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. İvgin Elektrik Aydınlatma iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat