15.075 ziyaretçi 1 takipçi

ITM Yazılım Bilgisayar Sistemleri Tic Ltd Şti

Yazılım

Esenler, İstanbul Avrupa

ITM Yazılım Bilgisayar Sistemleri Tic Ltd Şti Hakkında

2005 Yılında İstanbul’da kurulan ITM Yazılım bugün ülkemizde yazılım konusunda hızlı bir gelişim örneği göstererek Ticari, Stok ve Muhasebe programları pazarında faaliyet gösteren Proje Danışmanlığı, IT Danışmanlığı, Web Tasarımı, WebSEO ve Yazılım Danışmanlığı gibi konularda uzmanlık kazanmış, sektörde yönetim bilgi sistemleri alanında hizmetleri ve hizmet anlayışı ile öncü firmalar arasında yerini almıştır.
ITM Yazılım, hedefi, küçük, orta ve büyük ölçekteki işletmeler ve ERP sektörüne verim, sistem, kazanç ve zaman tasarrufu getiren, toplam kalite yönetimine yönelik bir anlayış sağlayan, yönetim kararlarını yönlendirici bilgiler ile üretime yön ve hız veren çözümler sunmaktır. Ürün geliştirme, satış, pazarlama, satış sonrası eğitim ve destek hizmetlerin de tutarlı, planlı bir yapı içinde sunarken, toplam kalite yönetimi ve mutlak müşteri mutluluğu felsefesi ile hizmet anlayışını bir adım daha öteye götürme çabası içindedir.
Şuan; ITM Yazılım, hizmetleri ve hizmet verdiği kurum ve kuruluşlarla beraber büyümeye devam ediyor!

ITM Yazılım Bilgisayar Sistemleri Tic Ltd Şti İş İlanları

ITM Yazılım Bilgisayar Sistemleri Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • ITM Yazılım Bilgisayar Sistemleri Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. ITM Yazılım Bilgisayar Sistemleri Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. ITM Yazılım Bilgisayar Sistemleri Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat