1.521 ziyaretçi 0 takipçi

Innocap Plastik Ambalaj San ve Tic Ltd Şti

Ambalaj ve Kağıt

Selçuklu, Konya

Innocap Plastik Ambalaj San ve Tic Ltd Şti Hakkında

INNOCAP Plastik & Ambalaj Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 yılından itibaren endüstriyel bilgi ve tecrübesi, yetişmiş teknik ekibi, hızlı, güvenilir ve uygun fiyatları ile sektörün ve çağın gerektirdiği en modern ürünlerle tarım sektöründe ambalaj üreticisi olarak hizmet vermektedir.

Sektörün ihtiyaçlarına uygun değişik özelliklerden oluşan şişirme ve enjeksiyon makineleri ile üretim yapmaktadır.

Tesisimizde 50 cc ’ den 25 Lt ’ye kadar HDPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen) ambalajlar ve Alman SABEU ventillerinin Türkiye, İran, Irak ve Suriye distribütörlüğünü yapmaktayız. Firmamız bünyesinde mühendisler, teknikerler ve teknisyenlerden oluşmuş deneyimli bir teknik kadro mevcuttur. Ayrıca bölgemizdeki üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinden danışmanlık hizmeti de almaktadır. Ülkemizde kullanılmakta olan ürünlerimiz, 70’e yakın ülkeye de ihracat yapan firmamız, ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretindedir.
Devamını göster ...

Innocap Plastik Ambalaj San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 24 Nisan
  • Innocap Plastik Ambalaj San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Innocap Plastik Ambalaj San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Innocap Plastik Ambalaj San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat