9.245 ziyaretçi 12 takipçi

Hera Estetik Medikal Bilgisayar Dış Tic Ltd Şti

Sağlık/Hastane

Avcılar, İstanbul Avrupa

182
İzlenme
0
Beğeni
Beğen

Hera Estetik Medikal Bilgisayar Dış Tic Ltd Şti Hakkında

Hera Estetik ve Medikal, 2007 yılında Birdal Duman tarafında kurulmuş, İstanbul merkezli bir Medikal Teknoloji şirketidir.

Sektördeki boşlukları, eksiklikleri sistematik bir şekilde analiz ederek kozmetik, medikal estetik, sağlık, güzellik sektörüne ayrıca tıp dünyası profesyonellerine tüm dünyada kullanılan en yeni teknoloji ve ürünleri tedarik etmek temel amacı olmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kalite, uygun fiyat, dürüstlük ve devamlılığı kendisine ilke edinmiştir.

Lazer Sistemleri konusunda uzmanlaşmış olan deneyimli satış kadrosu, satış sonrası uzman hekimler ve estetisyenler tarafından verilen eğitim hizmetleri, gerektiğinde hekimlere ve uzman estetisyenlere yurtdışında workshop veya seminerlere katılım olanağının sunulması ayrıca satış sonrası back up hizmetlerinin (parça değişimi..vs.) sağlanmasıyla sonuçlanması beklenen müşteri ile cihaz/ürün arasındaki memnuniyet şirket politikası içerisinde yer almaktadır. Tüm cihazlarımızda CE belgesi mevcut olmakla birlikte HERA markası, tasarımlarında estetiği mühendislikle buluşturmaktadır.
Devamını göster ...

Hera Estetik Medikal Bilgisayar Dış Tic Ltd Şti İş İlanları

Hera Estetik Medikal Bilgisayar Dış Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Hera Estetik Medikal Bilgisayar Dış Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Hera Estetik Medikal Bilgisayar Dış Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Hera Estetik Medikal Bilgisayar Dış Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat