2.741 ziyaretçi 2 takipçi

Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş.

Demir-Çelik

Aliağa, İzmir

Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş. Hakkında

Gülermak, inşaat sektöründeki köklü kurumsal geçmişi, güçlü ve deneyimli personeli ile kurulduğu 1958 yılından günümüze, raylı sistemler, altyapı projeleri, ve endüstriyel projeler konusunda yerel ve uluslararası pazarda önemli rol oynamaktadır.

Anahtar teslimi raylı sistemler konusunda öncü olan şirketimizin, bugüne kadar 200 km’den fazla yer altı tüneli ve 80’den fazla metro istasyonu inşaatında imzası bulunmaktadır.

Gülermak olarak, yapımını başarı ile tamamladığımız raylı sistem projeleri arasında, İstanbul Otogar-İkitelli Metro, İstanbul Kadıköy-Kartal Metro, Varşova Metrosu Hat II, İstanbul Havalimanı - Yeni Bosna Hafif Raylı Sistemi, Haliç Metro Geçiş Köprüsü, Eskişehir Tramvayı, Ankara Tandoğan - Keçiören Metro, Ankara Yüksek Hızlı Tren Depo ve Bakım Kompleksi, Konya-Karaman Hızlı Tren Demiryolu, Eskişehir Hızlı Tren Demiryolu Gar Geçiş İstasyonu gibi nitelikli projeler bulunmaktadır.
Devamını göster ...

Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş. İş İlanları

Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat