2.186 ziyaretçi 1 takipçi

Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti

Bağlantı Elemanları

Çiğli, İzmir

Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Biz Kimiz ?

18 yıllık deneyim ve piyasadan gelen taleplerin ardından, 2017 yılında Bağlantı Elemanları ve Endüstri Malzemeleri sektöründe ticari bir firma olarak kurulan GÖKBAY, her geçen gün daha da büyüyerek, her biri konusunda uzman kadrosuyla, siz değerli müşterilerimize en iyi ve en doğru hizmeti en üst kalitede vermeyi ilke edinmiştir.

Gün geçtikçe müşteri portföyünün artması ve bunun sonucunda sektörden gelen yoğun taleplere bağlı olarak 2018 yılında ürün gamına, bağlantı elemanları özel imalat, sıcak dövme malzemeler, ambalaj malzemeleri imalat ve satışını daekleyen GÖKBAY, DIN - ISO - TSE - CE vb. kalite normlarına uygun ürünleriyle de sektörde ayrıcalıklı bir konuma gelmiştir.
Devamını göster ...

Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat