2.641 ziyaretçi 0 takipçi

Gama Grup Yapı Eğ İnş Taah İth İhr Gıd Teks Pet Ür Rek San ve Tic Ltd Şti

Eğitim

Kağıthane, İstanbul Avrupa

Gama Grup Yapı Eğ İnş Taah İth İhr Gıd Teks Pet Ür Rek San ve Tic Ltd Şti Hakkında

29 yıl önce Konya’da tohumları atılan Konya İdeal Öğrenci Yurtları, Ankara ve İstanbul olmak üzere 3 ayrı şehirde filizlenerek, bugün Konya’da 15, Ankara’da 4 ve İstanbul’da 2 tane olmak üzere toplamda 21 şubeye sahip olarak, Türkiye’nin en büyük yurt zinciri konumuna gelmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenen özel yurt işletmeciliği esasında, 1994 yılından bu yana güven, konfor ve ayrıcalıklardan ödün vermeden gelen İdeal Öğrenci Yurtları, her geçen gün yenilikleri bünyesine katarak, tazeliğini korumaktadır. Misyonumuz; öğrencinin sadece barınma ihtiyacını gidermek değil aynı zamanda öğrencinin, hayat üzerinde söz sahibi olan bir birey olma yolunda ilerlemesine de katkı sağlamaktır. Vizyonumuz; İdeal Öğrenci Yurtları, öğrenciler ve aileler için alışılagelmiş yurt hayatı tabularını yıkarak, yeni bir dönemde, yeni bir yurt anlayışı oluşturmayı amaçlamış olup, bu amaç uğruna bünyesinde her yıl birçok faaliyet gerçekleştirmektedir. Öğrenci odaklı bir yaşam alanı sunan İdeal Öğrenci Yurtları’nda, öğrencinin ihtiyaçlarına doğru, etkili ve çözüm odaklı bir şekilde cevap verilmek adına, personellerimiz pedagojik formasyona sahiptir.

Gama Grup Yapı Eğ İnş Taah İth İhr Gıd Teks Pet Ür Rek San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 24 Nisan
  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 24 Nisan
  • Gama Grup Yapı Eğ İnş Taah İth İhr Gıd Teks Pet Ür Rek San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Gama Grup Yapı Eğ İnş Taah İth İhr Gıd Teks Pet Ür Rek San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Gama Grup Yapı Eğ İnş Taah İth İhr Gıd Teks Pet Ür Rek San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat