5.946 ziyaretçi 1 takipçi

Enka Motorlu Araçlar A.Ş.

Otomotiv

Sarıyer, İstanbul Avrupa

Enka Motorlu Araçlar A.Ş. Hakkında

ENKA MOTORLU ARAÇLAR AŞ 1992 yılında sigorta sektöründe hasarlı araçlara yönelik, kurumsal çözümler üretmek üzere yapılanmıştır. Faaliyette olduğu 25 yıl boyunca sigorta sektörünün öncü kuruluşlarına hizmet vermektedir. ENKA; anlaşmalı olduğu sigorta şirketlerinin Pert araçlarını, hasar tutarının, araç piyasa rayiç bedelinin (%40'ının üzerine çıkmasından itibaren) satın almaktadır. Satın almış olduğu araçları gerek servislerden gerekse kendi garajlarından teslim etmek sureti ile, PertPlus ve PertNet projeleri adı altında açık ve kapalı teklif usulü ile, kendi üyelerine satışını gerçekleştirmektedir.

ENKA, sigorta şirketlerine ait hasarlı araçların değerlendirilmesi konusuna farklı ve esnek çözümler üreterek, sigorta ve sigortalılarının projeleri benimsemesiyle, sektörün lideri haline gelmiştir. ENKA; şimdiye kadar sigorta şirketi ve sigortalıların yaşadığı operasyonel, lojistik ve bürokratik işlemler ile ilgili sorunların giderilmesine yönelik mevcut çözümlerini geliştirmeyi ve sektörün hasar branşında oluşan yükünü hafifletmeyi amaçlamaktadır.

Enka Motorlu Araçlar A.Ş. İş İlanları

Enka Motorlu Araçlar A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Enka Motorlu Araçlar A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Enka Motorlu Araçlar A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Enka Motorlu Araçlar A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat