5.824 ziyaretçi 2 takipçi

Elyaf Grup Tekstil San ve Paz A.Ş.

Mağazacılık / Perakendecilik

Bağcılar, İstanbul Avrupa

Elyaf Grup Tekstil San ve Paz A.Ş. Hakkında

Türkiye'nin en büyük üretim şirketlerinden biriyiz ve Avrupa'daki büyük perakendecilere ve e-ticaret şirketlerine ürün tedarik ediyoruz. Moda dünyası gibi Elyaf Grubu da dinamik, yaratıcı ve ilericidir.
Prestijli ve hızla büyüyen perakende ortaklarımıza bireysel ihtiyaç ve hedeflerini karşılayarak en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
Türkiye ve İspanya merkezli ve İngiltere ve Almanya'daki ofislerimiz ile Avrupa ve Asya pazarlarına yayılmak için benzersiz bir konumdayız. Küreselleşmiş ve hızlı hareket eden bir endüstrideki merkezi konumumuz, bizi dünya çapındaki moda perakendecileri için önde gelen seçim haline getiriyor.
Muazzam üretim gücümüzle, erkek, kadın ve çocuk giyiminde (%80 jarse/triko, %20 dokuma) yılda 1,5 milyondan fazla jarse ve yumuşak dokuma üretimi yapabiliyoruz. Minimum sipariş miktarımız 200 parçadan başlar ve stil başına 100.000 birime kadar genişler.
Müşterilerimiz, dünya çapında tanınan markalardan oluşan sürekli genişleyen lisans portföyümüze özel erişimin avantajlarından yararlanır.
Devamını göster ...

Elyaf Grup Tekstil San ve Paz A.Ş. İş İlanları

Elyaf Grup Tekstil San ve Paz A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Elyaf Grup Tekstil San ve Paz A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Elyaf Grup Tekstil San ve Paz A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Elyaf Grup Tekstil San ve Paz A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat