4.421 ziyaretçi 0 takipçi

Eltesan Elektro Mekanik Soğutma San ve Tic A.Ş.

İmalat

Dilovası, Kocaeli

Eltesan Elektro Mekanik Soğutma San ve Tic A.Ş. Hakkında

Araç buzdolapları ve mutfak üniteleri üretmek amacıyla, 1987 senesinde faaliyete geçen ELTESAN A.Ş, şuan sektöründe bir marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Kocaeli Gebze' deki kendi tesislerinde 12.000m2 lik bir üretim alanında, en son teknolojiye sahip makine parkuru ve alanında uzmanlaşmış personel kadrosu ile hizmet vermektedir. Amacımız her geçen gün gelişen pazar payının getirdiği yeni istekleri karşılamak ve üretim kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için, Ar-Ge, laboratuvar ve yeni makine yatırımlarını hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir.
Vizyonumuz
Müşterilerimizin, araç buzdolabı ve mutfak ünitesi kapsamındaki ihtiyaçlarını karşılayan lider firma olmak.
Misyonumuz
Yurtiçi ve yurtdışı otomotiv sektörlerinin araç buzdolabı ve mutfak ünitesi ihtiyacını karşılamak; kendi ürünlerimizi otomotiv üreticilerine sunmak; araç buzdolabı ve mutfak ünitelerinin belirli standartların üzerine çıkmasını sağlamak; müşterilerimize katkılarımızı artırmaktır.

Eltesan Elektro Mekanik Soğutma San ve Tic A.Ş. İş İlanları

Eltesan Elektro Mekanik Soğutma San ve Tic A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Eltesan Elektro Mekanik Soğutma San ve Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Eltesan Elektro Mekanik Soğutma San ve Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Eltesan Elektro Mekanik Soğutma San ve Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat