6.009 ziyaretçi 0 takipçi

Eltes Elektrik Mak İnş San ve Tic A.Ş.

Enerji Üretim ve Dağıtım

Sincan, Ankara

Eltes Elektrik Mak İnş San ve Tic A.Ş.

Eltes Elektrik Mak İnş San ve Tic A.Ş. Hakkında

Eltes Elektrik AŞ Ali Sevgin tarafından 1971 yılında Ankara’da kurulmuştur. AG ve OG Elektrik Dağıtım Şebekelerinin elektrik anahtarlama ekipmanlarını üretmek için kurulduğundan bu güne kadar istikrarlı bir şekilde büyümüştür. Sadece iç pazarda değil aynı zamanda Orta Doğu, Orta Asya ve Doğu Avrupayı da kapsamıştır. Uluslararası alanda tasarım ve geliştirme konusunda Türkiye’nin önemli bir anahtarlama üreticisi haline gelmiştir.

2018’de Ankara/Sincan 1. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasından Temelli Ankara Sanayi Odası 2. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan ve 20000 metrekarelik toplam yüz ölçümlü modern yeni tesisine geçmiştir. Üretim ve depolama kapasitesini önemli ölçüde arttırmıştır.

OG Metal Mahfazalı Modüler Hücrelerin ve Monoblok Beton Trafo Köşklerin üretimine 2005 yılında başlanmıştır. Köşklerimizin yüksek kalitesi mükemmel deneyime sahip olduğumuzdandır.
Devamını göster ...

Eltes Elektrik Mak İnş San ve Tic A.Ş. İş İlanları

Eltes Elektrik Mak İnş San ve Tic A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Eltes Elektrik Mak İnş San ve Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Eltes Elektrik Mak İnş San ve Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Eltes Elektrik Mak İnş San ve Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat