7.574 ziyaretçi 2 takipçi

Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat

Karşıyaka, İzmir

Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye Hakkında

HAKKIMIZDA
EFE Lojistik ;
Firma sahibi tarafından 2014 yılında müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, uluslararası taşımacılık ve lojistik sektöründeki yaklaşık 20 yıllık kişisel deneyim ile kısa süre içinde daha iyi hizmet sunmak, çözüm üretmek amacıyla kurulan, forwarding firmasıdır.
Faaliyetlerine Türkiye - ASYA / AVRUPA arasında Kara, deniz, havayolu taşımacılık ile başlayan firmamız; müşterilerine çözüm odaklı desteği , sektörel bilgi birikimi ve tecrübesini yenilikçi yapısıyla sunmaktadır . Eş zamanlı olarak değişen pazar ve müşteri taleplerine göre, tüm dünya ülkelerindeki servis ağını geliştirerek ilerlemeye devam etmektedir.
EFE Lojistik; farklı lojistik ihtiyaç taleplerine göre gıda, FMCG (Hızlı Tüketim Ürünleri), Otomotiv, Sağlık, Kimya, Tekstil, Endüstri, Yapı & Dekorasyon ve Teknoloji sektörlerine çözümler üretmektedir.
Devamını göster ...

Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye İş İlanları

Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat