454 ziyaretçi 0 takipçi

Doplas Plastik Teknolojileri San ve Tic A.Ş.

Otomotiv

Nilüfer, Bursa

Doplas Plastik Teknolojileri San ve Tic A.Ş. Hakkında

Doplas Plastik Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak çözüm ortaklığı sunduğumuz birçok müşterimize, ihtiyaç duydukları plastik parçaların kalıp tasarımı ve üretimini sektörde tecrübeli tedarikçilerimizle işbirliği içinde yürütüyor; enjeksiyon, elektro-krom kaplama ve montaj proseslerini deneyimli kadromuz ve uzun yıllara dayanan profesyonelliğimizle gerçekleştiriyoruz.

Kurulduğu günden bugüne, uzman kadromuz, her zaman gelecek odaklı AR-GE’miz ve son teknolojik yeniliklerle donatılmış, 10.700 m2 kapalı alana sahip tesisimizle, otomotiv sanayi başta olmak üzere beyaz eşya, sıhhi tesisat ve banyo ürünlerinin dekoratif elektro-kaplama üretimini yapıyoruz.

Yeni ürünlerin tasarım, geliştirme, üretim, montaj ve lojistik teslimat süreçlerini, her zaman birinci önceliğimiz olan müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu esnekliğe uyum sağlayarak yürütmeye devam ediyoruz.

Doplas Plastik Teknolojileri San ve Tic A.Ş. İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 13 Eylül
  • Doplas Plastik Teknolojileri San ve Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Doplas Plastik Teknolojileri San ve Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Doplas Plastik Teknolojileri San ve Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat