1.561 ziyaretçi 0 takipçi

Dijital Proje Sanatları

İmalat

Çekmeköy, İstanbul Anadolu

Dijital Proje Sanatları Hakkında

Dijital Proje Sanatları firması olarak işletmemiz 2009 yılında kurulmuş olup mağazacılık alanında başlayan faaliyetimiz, değişen tüketici davranışları ile birlikte 2011 yılında E-Ticaret alanına geçmiştir. İnternet sitemiz yayında olduğu tarihten itibaren "Kanvas Tablo" satışı yapmaktadır. Ayrıca son yıllarda “Kanvas Tablo” ürün grubumuz yanına müşterilerimizin dekoratif anlamda tüm beklentilerini karşılamak ve pekiştirmek adına “Cam Tablo” ürün grubu eklenmiştir. Duvar dekorasyon ürün gruplarımızı Tablo360.com ve Morpik.com markaları satışı altında yapmaktayız. Ayrıca yakın bir zamanda ürün grubumuza eklediğimiz %100 Belçika çikolatası hammaddesi ile üretilen “Konsept Çikolata” ürün çeşitliliğimiz ile hem gözlere hem de damaklara hitap ediyoruz.

Dijital Proje Sanatları İş İlanları

Dijital Proje Sanatları firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Dijital Proje Sanatları iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Dijital Proje Sanatları iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Dijital Proje Sanatları iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat