4.490 ziyaretçi 1 takipçi

Denpa Global / Mesoxy Laboratoires

Dermokozmetik

Ümraniye, İstanbul Anadolu

Denpa Global / Mesoxy Laboratoires Hakkında

Vizyonumuz
“Mesoxy’in sorumluluğu, bugünden daha iyi bir yarın oluşturmak için, Türkiye üzerinde faaliyet gösterdiği her noktada çevresel, sosyal ve ekonomik olarak sürekli iyileştirme sağlamaktır.” Bu doğrultuda çevreyi korumaya odaklanan programlar uygulayarak, topluma fayda sağlayan faaliyetler yoluyla Mesoxy’i gerçekten sürdürülebilir bir şirket haline getirmek vizyonumuzun temel çatısını oluşturmaktadır.

Müşteri İlişkilerinin saygı ve sevgi çerçevesinde gerçekleştirerek E-Ticaret alanında Medikal kozmetik alanında saygı duyulan bir firma durumuna getirmek.

Devamını göster ...

Denpa Global / Mesoxy Laboratoires İş İlanları

Denpa Global / Mesoxy Laboratoires firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Denpa Global / Mesoxy Laboratoires iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Denpa Global / Mesoxy Laboratoires iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Denpa Global / Mesoxy Laboratoires iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat