12.584 ziyaretçi 3 takipçi

Datasafe Arşivleme Hizmetleri A.Ş.

Arşiv Yönetimi ve Saklama

Gebze, Kocaeli

Datasafe Arşivleme Hizmetleri A.Ş.

Datasafe Arşivleme Hizmetleri A.Ş. Hakkında

Datasafe Arşivleme Hizmetleri A.Ş. , kurumlara uluslararası standartlarda veri saklama ve yönetim hizmetleri sunmak amacıyla, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşterilerinin milyonlarca belgesini başarıyla yöneten Datasafe, çok kısa zamanda günün getirdiği yüksek standartlar ve ileri teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak arşiv yönetim hizmetleri konusunda söz sahibi firmalar arasında yerini almıştır.
Datasafe, fiziksel arşiv yönetimi için yaptığı yatırımlarla , yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren yazılım altyapısıyla, alanında uzmanlaşmış eğitimli personeliyle müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır.
Bizi tanımak, olanaklarımızı ve size sağlamayı taahhüt ettiğimiz avantajlarımızı keşfetmek isterseniz, sizleri DataSafe tesislerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.


Devamını göster ...

Datasafe Arşivleme Hizmetleri A.Ş. İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 24 Nisan
  • Datasafe Arşivleme Hizmetleri A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Datasafe Arşivleme Hizmetleri A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Datasafe Arşivleme Hizmetleri A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat