590 ziyaretçi 0 takipçi

Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı

Gayrimenkul

Kağıthane, İstanbul Avrupa

Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı

Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı Hakkında

CENTURY 21, 1971’DE California’da, Arthur Bartlett ve Marshall Fisher adlı iki Gayrimenkul Danışmanı tarafından kuruldu. 1971’den beri CENTURY 21 markası, giderek daha rekabetçi bir pazarda olağanüstü sonuçlar elde etmek için bağımsız Broker’ları, girişimcileri ve ilgili acenteleri güçlendirerek gayrimenkul endüstrisinde devrim yarattı.
Dünya çapında 92 ülke ve bölgede, 165.000 ’den fazla girişimci danışmanlarla birlikte 16.500 ofisten oluşmaktadır. Genel Merkezi New Jersey'dedir.

DÜNYANIN EN YAYGIN VE EN BİLİNEN GAYRİMENKUL MARKASI CENTURY 21 bağlı ofislerine güvenmeyi ve onlara saygı duymayı ilke edinen, sektörü geleceğe taşıyacak ölçeğe ve itibara sahiptir. Uluslararası araştırmalara göre, dünyanın en yaygın ve tüketiciler tarafından en bilinen gayrimenkul markasıdır. century21referralnetwork.com ve century21global.com yaygın ağı sayesinde size dünyanın her yerinden ulaşabilecek müşteri adayları aracılığıyla işinizi büyütmeniz için olağanüstü fırsatlar sunar.

Devamını göster ...

Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 14 Eylül
    Gayrimenkul Danışmanı Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı
    Tam zamanlı İstanbul Avrupa - Kağıthane, İstanbul Avrupa - Bakırköy, İstanbul Avrupa - Bayrampaşa, İstanbul Avrupa - Beşiktaş, İstanbul Avrupa - Beyoğlu, İstanbul Avrupa - Eyüp, İstanbul Avrupa - Fatih, İstanbul Avrupa - Gaziosmanpaşa, İstanbul Avrupa - Sarıyer, İstanbul Avrupa - Şişli, İstanbul Avrupa - Zeytinburnu, İstanbul Avrupa - Güngören, İstanbul Avrupa - Bahçelievler, İstanbul Avrupa - Bağcılar, İstanbul Avrupa - Esenler, İstanbul Avrupa - Sultangazi
  • Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat