3.742 ziyaretçi 2 takipçi

Cedetaş Elektrik A.Ş.

Elektrik ve Elektronik

Pendik, İstanbul Anadolu

92
İzlenme
0
Beğeni
Beğen

Cedetaş Elektrik A.Ş. Hakkında

iCe Akıllı Ev Sistemleri; Cedetaş Elektonik AŞ'nin masrkası olan, Türkiye'nin ilk ve tek kablosuz yerli, kablolu olarak ise 3. akıllı ev sistemidir. Kullanıcı taleplerine göre kablolu ve kablosuz akıllı ev sistemlerinin müşterine sunan tek isimdir. Dolasıyla kablolu sistemin maliyet tasarrufunu ve kablosuz sistemin konfolu, yıkım gerekmeksizin kolay montajını bir arada sunmaktadır. Cedetaş Elektronik AŞ. 2014 kuruluşlu ve konseptinde sadece akıllı ev ve güvenlik sistemleri barındıran otomasyon şirketidir. Cedetaş AŞ'nin kurucusu olan ve halen şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüen Mustafa Hayri Cedetaş aynı zamanda Türkiye'nin ilk olan kablosuz akıllı ev ev sisteminin de buluşcusu ve tasarımcısı oluğ ürün geliştirme ve Arge'yi şirket ortağı Recai Bey ile devam etmektedir. Şirletin 2 kurucu ortaüından biri olan Cem Bey, Cedetaş'ın Marmara Üniversite'nden okurken ev arkadaşı olmuş ve dostlukları bu güne gelmiştir.


Cedetaş Elektrik A.Ş. İş İlanları

Cedetaş Elektrik A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Cedetaş Elektrik A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Cedetaş Elektrik A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Cedetaş Elektrik A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat