8.958 ziyaretçi 7 takipçi

Burhanoğulları Kimya A.Ş.

Kimya

Beylikdüzü, İstanbul Avrupa

Burhanoğulları Kimya A.Ş. Hakkında

Burhanoğulları Kimya Anonim Şirketi 1975 yılında kurulmuştur. Yarım asıra dayanan yolculuğu boyunca Türkiye’de ayakkabı ve temizlik ürünleri ile hızlı tüketim ürünleri gruplarında gerçekleştirdiği yenilikler, sağladığı rekabetçi koşullar ve yüksek kalite standartları ile rakiplerinden ayrışmayı başarmış ve her zaman ilklerin öncüsü olmuştur.

Üretim faaliyetlerini İstanbul ve Tekirdağ fabrikalarında sürdürmekte olan firmamız ayakkabı bakım ürünleri ve temizlik ürünlerini 6 Kıtada 70’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

Kuruluşumuz başta Ayakkabı Bakım Ürünleri olmak üzere Aerosol, Oda Spreyleri, Ortam Kokuları, Sıvı Sabun, Parfümeri, Kişisel Bakım Ürünleri, Ev Kimyasalları, Oto Bakım Ürünleri gibi birçok kategoride kendi markası SHOW, ACTION, BURBABY, FRESHWARE, BURHAN, DISYTOL, BURTOX ‘un yanısıra bir çok uluslararası marka ve zincir marketler adına Private-Label & Contract-Manufacturing üretim yapmaktadır.
Devamını göster ...

Burhanoğulları Kimya A.Ş. İş İlanları

Burhanoğulları Kimya A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Burhanoğulları Kimya A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Burhanoğulları Kimya A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Burhanoğulları Kimya A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat